3+1 dolog amit gondolj át, mielőtt gyermekednek új kütyüt veszel!

A társak nyomása, a többi szülő véleménye, a lehetőségek kiaknázása, a veszélyektől való óvás és még nagyon sok téma felmerül, amikor gyermekünk digitális eszközt vásárolunk. Ebben az e-bookban segítünk átgondolni az igazán fontos kérdéseket, hogy utána nagyobb nyugalommal dönts.

Töltsd le az INGYENES e-bookot!​

Digitális szülőnek lenni nem is olyan egyszerű dolog. Nem elég, hogy már jó ideje a Te kütyüidet használja, most már saját készüléket kér!

Itt az ideje, hogy újra egy lépéssel előtte járj!
Kérd ingyenes e-bookunkat, hogy a Te családod ne az árral sodródjon!

Néhány oldal, amiből új szemléletet meríthetsz!

Így van, a legtöbb szülőnek  nincs arra ideje, hogy egy témában minden könyvet kiolvasson. Ezért mi megtettük helyetted és ingyen kínálunk neked egy egy-két hasznos gondolatot ami segít, hogy nagyobb magabiztossággal engedd be a családotok hétköznapjaiba a digitális eszközöket.

500x500

Töltsd le az e-bookot!

3+1 dolog amit gondolj át, mielőtt gyermekednek új kütyüt veszel!    Mitől válok digitális szülővé?

    Nem az a cél, hogy mindenki kukába hajítsa a digitális eszközeit, vagy hogy gyermekeinket eltiltsuk a használattól. Hiszen rengeteg dolog miatt szeretjük mi magunk is az okoseszközeinket: fényképezünk és zenét hallgatunk velük; segít kapcsolatot tartani a barátainkkal; útbaigazít mielőtt elvesznénk és megmutatja az időjárást; benne van a naptárunk és minden ismerősünk elérhetősége.

    Az első mobil vagy tablet nem jelent önmagában problémát a családban. Sokkal inkább a vele való kapcsolat. Az okostelefon olyan gyorsan vált életünk szerves részévé, hogy bele sem gondoltunk, hogy hat ránk ez a kapcsolat. Hogyan befolyásolja majd a családi életünk? Meghúzhatjuk a határt az online és offline kapcsolódások és terek közt! Hogy olyanná formáljuk családi életünk, amelytől egészségesek és boldogok leszünk.

    EZ AZ E-BOOK NEM NEKED SZÓL, HA...