7 napos online
biztonság kihívás

családoknak

Csapatban minden egyszerűbb. Ezért találtuk ki számodra és a családod számára a 7 napos digitális kihívást, amibe mindenki becsatlakozhat a kicsiktől a nagyokig egyaránt. 

Garantáljuk, hogy a 7. nap végére családdal tudatosabban álltok majd hozzá a digitális eszközökhöz, az online térhez és talán egymáshoz is.

Töltsd le az INGYENES 7 napos online biztonság kihívást a családodnak!

Ma már elengedhetetlen, hogy az internet biztonságos használatát megtanuljuk. Ami még fontosabb, hogy a gyermekeink megtanulják. De hogyan adjuk át ezt a gyakorlatot, ha magunk is hadilábon állunk a kérdéssel és kapacitásunk sincs képben lenni a témával.

Pont ilyen családoknak találtuk ezt a kihívást. Vegyetek részt ebben, töltsétek le és indulhat a hét nap, aminek a végén nagyobb biztonságban tudhatod a családod összes tagját az interneten.

Csak egy hét

Mit gondolsz egy hetet rá tudsz szánni arra, hogy a családod tagjai átvegyék az irányítást a digitális eszközeik felett? Természetesen a nap csak egy töredékében kell a kihívással foglalkozni, úgy raktuk össze, hogy ne leterhelő, hanem felszabadító legyen a folyamat.

Gondolom Neked is eleged van a teljesíthetetlen elvárásokból és olyan feladatokból, amiket a tökéletes világra találtak ki. Na ez a kihívás nem ilyen. Elfoglalt hús-vér családoknak szól, akik valamit szeretnének tenni a digitális tudatosságukért.

Egyszerű ás életszagú

Tesztelve család milliói által

A kihívásokat nemzetközi ajánlások alapján állítottuk össze. Olyan praktikákat és módszereket tartalmaz, amit már több millió család sikerrel alkalmazott. 

A kihívások egyszerre jelentenek szórakozást és fejlődést Neked és a család összes tagjának. Olyan, mint egy  hét napig tartó társasjáték, aminek a végére tudatosabbak a résztvevők és új szintre lépnek a köztes kapcsolatok.

Szórakozás és fejlődés

Nem akadály, ha ...

NE vegyetek részt a kihívásban, ha…

Töltsd le az INGYENES 7 napos online biztonság kihívást a családodnak!​