Iskoláknak

Legyen szó iskolai közösségekről, szülőkről, vagy tanárokról a digitális tér és a generációs szakadék okozta feszültségek feloldása közös célunk.

Előadások, workshopok, tréningek, beszélgetés

Oktatási intézményeknek segítünk, hogy az online világ kihívásait tudjak kezelni. Ebbe bevonjuk elsősorban a diákokat, de a pedagógusok és a szülők is értékes információkhoz jutnak abban az iskolában, ahova meghívnak minket.

Ma sajnos az a veszély fenyeget, hogy az online térnek köszönhetően áthidalhatatlan különbségek alakulnak ki diákok és tanárok/szüleik között. Ilyenkor van szükség olyan szakrétőkre, akik képesek hidakat emelni. Van egy jó hírünk: a legjobb helyen jársz. Töltsd ki a lenti űrlapot és vedd fel velünk a a kapcsolatot!

Diákoknak

Azt mondják az iskola az életre nevel. Erre erősítünk rá minden egyes digitális tudatosságot népszerűsítő előadással és workshoppal, amit a diákok körében végzünk.

Minden iskolanák másra van szüksége és korosztályonként is változik az információ, ami segít abban, hogy a diákok többet tudjanak meg a online tér veszélyeiről. Ezért mindig intézményre szabott programot állítunk össze:

Így valóban azt kapják  a velünk dolgozó iskolák, amire aktuálisan szükségük van.

Pedagógusoknak

Tisztában vagyunk vele, hogy a tanárok túlterheltek. Ezért mi sem szeretnénk egy plusz oktatásban nyakugba varrni olyan információkat, amik csak még nagyobb súllyal nehezednek a vállukra. 

Tréningjeinket és előadásainkat kifejezetten a pedagógusok igényeire szabtuk, így olyan praktikus eszközöket adunk a kezükbe, amik már aznap segítik megérteni, hogyan változtatja meg a diákok viselkedését az online tér és mit lehet velük kezdeni.

Szülőknek

Természetesen a családi háttér is számottevő hatású a gyermekek digitális tudatosságának fejlesztésében, ezért programjainkból a szűlőket sem hagyjuk ki. 

Iskolapszichológussal, szociális munkatárssal kiegészülve kerekasztalbeszélgetésekben szoktuk átvenni a szülők számára legégetőbb kérdéseket, amik általában a következők: