RÓLUNK

Kik vagyunk? Mit csinálunk? Miért tesszük?  Hogyan valósítjuk meg? 

Kik vagyunk?

Mi vesz rá két közel harmincas évei elején járó fiatalembert, hogy digitális tudatosságot oktasson fiataloknak, szülőknek, tanároknak?

Egyikünk a HR, coaching és tréningek világából, míg másikunk a szociológia és a marketing világából érkezett, azonban egy közös volt bennünk: azt a segítséget szeretnénk megadni az utánunk jövő generációnak és közvetlen környezetüknek, amit mi nem kaptunk meg. 

0

év tapasztalat fejenként

0

megtartott előadás digitális tudatosság témában

0

ennél is több fiatalnak, szülőnek, tanárnak segítettünk

MEG KELL TANÍTSUK A GYERMEKEINKNEKHA DIÁKJAINKNAK, HOGY BÁR AZ ONLINE TÉR ÉRTÜNK VAN, HA NEM VIGYÁZUNK MEGKÁROSÍT ANYAGILAG, ÉRZELMILEG ÉS MENTÁLISAN.

Akikkel már együttműködtünk

A történetünk az évek során

Nézd végig az idővonalunk! Ismerd meg, honnan jöttünk és hová tartunk. Remélem ha ezeket a sorokat olvasod mihamarabb összefonódik a történetünk a Tiéddel. 

2018

Megtartottuk első előadásainkat

Egy 23 állomásos előadássorozattal indult a digitális tudatosságról a Cseperedő baba-mama klubjainak. Ekkor láttuk meg, hogy nagy szükség van ilyen jellegű információra, szülőknek és pedagógusoknak egyaránt, nem beszélve a következő generációról.

2018

Megalakult a REVISE Podcast

Egy online rádióadás, aminek azóta a második évadánál tartunk  míg az első évad leginkább az online veszélyekről, addig a másodikban a vendégeinknek köszönhetően az online értékteremtésről beszélgetünk.

2019

Tanárokat és szülőket oktattunk

Az iskolákban miután a diáknak felnyitottuk a szemét az onlinen tér kihívásairól, nem hagytuk figyelmen kívül a szülők és tanárok igényeit sem. Kerekasztal beszélgetésekben vettünk részt szülőkkel, többnapos tréninget tartottunk pedagógusoknak.

2020

Létrejön a Digitális Nevelés Akadémia

Ebben az évben kezdett szétválni a REVISE Podcast témái és a tevékenység, amit az digitális tudatosság/online biztonság népszerűsítésére irányulóan képviselünk. Úgy döntöttünk dedikáltan foglalkozunk továbbá a gyerekek, szüleik és tanáraik körében az internet biztonságos használatának oktatásával. 

INTERJÚK ÉS MÁS MÉDIAMEGJELENÉS VELÜNK

Legyünk partnerek, írj nekünk: